• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 19 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ

12 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Σερβία απέδειξαν ξεκάθαρα ότι η ηθική ηγέτης του κόσμου είναι πλέον η Ρωσία και όχι οι ΗΠΑ.

Οι Ρώσοι έχουν πλέον απομακρυνθεί από την τυραννία των προηγούμενων δεκαετιών, ενώ αντιθέτως οι Αμερικανοί παρακμάζουν ολοένα και περισσότερο.

Η βαρβαρότητα της Ουάσινγκτον στον κόσμο είναι πρωτοφανής. Επί 13 χρόνια οι Αμερικανοί έχουν επιτρέψει στις κυβερνήσεις τους, οι οποίες βασίζονται εξ ολοκλήρου σε ψέματα και στα ιδιοτελή συμφέροντα της άρχουσας ελίτ, να βομβαρδίζουν γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους σε επτά διαφορετικές χώρες.

Η Ουάσιγκτον έχει «ξεράσει» απεμπλουτισμένο ουράνιο σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας μαζικές γενετικές ανωμαλίες και προβλήματα υγείας. Πρέπει να θυμόμαστε ότι οι ΗΠΑ είναι η μόνη χώρα που χρησιμοποίησε πυρηνικά όπλα εναντίον άμαχου πληθυσμού. Τα θύματα ήταν οι Ιάπωνες, όταν μάλιστα η ιαπωνική κυβέρνηση προσπαθούσε να παραδοθεί.

Η προειδοποίηση του Πούτιν στον «βλάκα» του Λευκού Οίκου, ότι η ύπαρξη της ανθρωπότητας προϋποθέτει ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να έχουν κατά νου «τις συνέπειες που μπορεί να έχει για τη στρατηγική σταθερότητα η διχόνοια μεταξύ των μεγάλων πυρηνικών δυνάμεων», αποτελεί μια δηκτική απαίτηση για την διακοπή της αμερικανικής επιθετικότητας απέναντι στη Ρωσία.

Έχουμε ανεχτεί αρκετά, δήλωσε ο Πούτιν. Είμαστε ένας υπομονετικός λαός, αλλά η υπομονή μας εξαντλείται εξαιτίας της ηλιθιότητάς σας.

Δεν είναι ο ιός Έμπολα, αλλά η Ουάσιγκτον που αποτελεί μάστιγα για τον κόσμο.

Η Ουάσινγκτον αυτοανακηρύχθηκε υπεράνω του αμερικανικού Συντάγματος αλλά και του Διεθνούς Δικαίου.

H Ουάσιγκτον έχει ισοπεδώσει την κυριαρχία της Μεγάλης Βρετανίας, ολόκληρη την Ευρώπη και την Ιαπωνία και δεν επιτρέπει σε κανένα από τα «αιχμάλωτα» έθνη που ανήκουν στην αυτοκρατορία της να έχει ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική. Η Ευρώπη και η Ιαπωνία δεν είναι παρά κράτη-μαριονέτες, των οποίων οι «ηγέτες» πληρώνονται καλά για τη δουλοπρέπεια τους στην Ουάσιγκτον.

Παραμυθιάζουν τους ανόητους Αμερικάνους, ότι όπως εκείνοι αποτελούν «ξεχωριστό και περιούσιο λαό», έτσι και η κυβέρνησή τους έχει το δικαίωμα να μην είναι υπόλογη στο νόμο και τη δικαιοσύνη. Νόμος είναι αυτό που επιβάλλει η Ουάσινγκτον. Η ηγεμονία της Ουάσινγκτον στηρίζεται στη θεωρία του «περιούσιου λαού». Κανένα άλλο έθνος δεν αξίζει και δεν έχει δικαιώματα.

Η Ρωσία και η Κίνα διαφωνούν με την Ουάσιγκτον. Η Ρωσία διαμορφώθηκε μεταξύ του τρίτου και του όγδοου αιώνα και αναδιαμορφώθηκε μετά την εισβολή των Μογγόλων. Η Κίνα υπάρχει για περίπου πέντε χιλιετίες. Οι ΗΠΑ είναι 238 χρονών, όμως αν κρίνουμε από τη συμπεριφορά τους παραμένουν δύο ετών.

Ο Λαβρόφ μίλησε εκ μέρους της Ρωσίας σε όλο τον κόσμο. Κανείς από την αμερικανική κυβέρνηση δεν είναι ικανός να δώσει μια τέτοια ομιλία. Ενδεικτικά, κάποια αποσπάσματα:

«Οι προσπάθειες να ασκηθεί πίεση στη Ρωσία ώστε να εγκαταλείψει τις αξίες της, την αλήθεια και τη δικαιοσύνη δεν έχουν καμία πιθανότητα επιτυχίας».

«Η αμερικανική πολιτική των τελεσίγραφων και η νοοτροπία της υπεροχής και της κυριαρχίας δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του 21ου αιώνα και έρχονται σε αντίθεση με τη διαδικασία της ανάπτυξης μίας πολυκεντρικής και δημοκρατικής παγκόσμιας τάξης».

«Η Ουάσιγκτον έχει διακηρύξει ξεκάθαρα το δικαίωμά της να χρησιμοποιεί στρατιωτική βία μονομερώς και παντού προκειμένου να προωθήσει τα δικά της συμφέροντα. Η στρατιωτική επέμβαση έχει γίνει ο κανόνας, παρά τη θλιβερή έκβαση όλων των πράξεων βίας που οι ΗΠΑ έχουν διαπράξει τα τελευταία χρόνια. Η βιωσιμότητα του διεθνούς συστήματος έχει κλονιστεί σοβαρά από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ της Γιουγκοσλαβίας, από την επέμβαση στο Ιράκ, την επίθεση κατά της Λιβύης και την αποτυχία στο Αφγανιστάν».

Paul Craig Roberts

Μετάφραση-Απόδοση: Hellasforce.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γιατί οι tech billionaires ονομάζουν τα data centers από έκπτωτους αγγέλους και μυθολογικές οντότητες;
Slider

Γιατί οι tech billionaires ονομάζουν τα data centers από έκπτωτους αγγέλους και μυθολογικές οντότητες;

by admin
3 ώρες ago
Η Γαλλία μεταφέρει Rafale με πυρηνικά στη Γερμανία – Η Ρωσία ετοιμάζει απάντηση
Slider

Η Γαλλία μεταφέρει Rafale με πυρηνικά στη Γερμανία – Η Ρωσία ετοιμάζει απάντηση

by admin
4 ώρες ago
Μάικ Άνταμς: Ο Παγκόσμιος Πληθυσμός θα Συρρικνωθεί Ανάλογα με την Μείωση των Προσφερομένων Τροφίμων
Slider

Μάικ Άνταμς: Ο Παγκόσμιος Πληθυσμός θα Συρρικνωθεί Ανάλογα με την Μείωση των Προσφερομένων Τροφίμων

by admin
5 ώρες ago
Θα χειροτερέψει – ΗΠΑ με Ισραήλ σχεδιάζουν χτύπημα σοκ!
Slider

Θα χειροτερέψει – ΗΠΑ με Ισραήλ σχεδιάζουν χτύπημα σοκ!

by admin
11 ώρες ago
Next Post
Καραγκιόζη, αυτή τη στιγμή γίνεται έρευνα μέσα στη Κυπριακή “ΑΟΖ”. Θα κοιτάς;

Καραγκιόζη, αυτή τη στιγμή γίνεται έρευνα μέσα στη Κυπριακή “ΑΟΖ”. Θα κοιτάς;

ΒΙΝΤΕΟ-Στη μισή τιμή τα προϊόντα στη Γερμανία σε σχέση με την Ελλάδα

ΒΙΝΤΕΟ-Στη μισή τιμή τα προϊόντα στη Γερμανία σε σχέση με την Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr