ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σχετικά με : “Ναι στην κατάργηση της θητείας”, λέει ο Βασιλάκος,πρώην Διευθυντής Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 2 Δεκ 2012 - 16:03

Σχόλιο του Peri Majestic στην ανάρτηση “Ναι στην κατάργηση της θητείας”, λέει ο Βασιλάκος,πρώην Διευθυντής Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ!

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…..

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ Ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ..(Il Principe) ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ.

“Ένας καινούργιος ηγεμόνας σε μια νέα ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ τον στρατό. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ…..

Αλλά, όταν ένας ηγεμόνας ΚΑΤΑΚΤΑ μια καινούρια χώρα, που προσαρμόζεται ως συμπληρωματικός μέγεθος στην παλιά, τότε χρειάζεται να αφοπλίσει τους πάντες, εκτός ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ…ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ και να τους κάνει ΜΑΛΘΑΚΟΥΣ και να οργανώσει έτσι τα πράγματα, ώστε ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ του κράτους του να βρίσκονται στα χέρια εκείνων των στρατιωτικών που ζούσαν κοντά του στο παλιό κράτος….

ΕΤΣΙ Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ…..ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ κάνουν έναν καινούργιο ηγεμόνα να φαίνεται παλιός και τον καθιστούν ασφαλή και σταθερό στην εξουσία”

Ο αναγνώστης διαβάζοντας το κείμενο μπορεί να κλείσει τα μάτια του και να κάνει χίλιες σκέψεις….για το ποιοί πραγματικά πούλησαν την πατρίδα του.


PERI MAJESTIC

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr