ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συναγερμός στην Ιπποκράτους, για την πολιτική κίνηση του Λοβέρδου . Άντε χοντρούλη να χάσεις και κανένα κιλό !!!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 3 Δεκ 2012 - 10:26

Εισηγήσεις να διαγράψει τον Ανδρέα Λοβέρδο δέχεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την ανακοίνωση της νέας πολιτικής κίνησης ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. στην οποία προέβη ο πρώην υπουργός.

Σε οριστική ρήξη με το ΠΑΣΟΚ οδεύει ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος όπως είχε προαναγγείλλει
προέβη σήμερα στη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης η οποία αναμένεται να μετασχηματιστεί σε πολιτικό κόμμα. Από το πρωί της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο πρώην υπουργός θα προχωρήσει στην ανεξαρτητοποίησή του από το ΠΑΣΟΚ αλλά τα βήματα του Ανδρέα Λοβέρδου ήταν πιο αποφασιστικά αφού προχώρηση στην ίδρυση πολιτικού φορέα.

«Εκτιμώ ότι πρόκειται για τάση και όχι για νέο κόμμα, δεν πιστεύω ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος θα κάνει κάτι που θα πληγώσει την παράταξη» δήλωσε πριν από λίγο η Εύη Χριστοφιλοπούλου στο ραδιόφωνο του Real σε μια προσπάθεια να μη κοπούν οι γέφυρες με τον κ. Λοβέρδο.

Στην Ιπποκράτους έχει πάντως σημάνει συναγερμός και ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκτιμά την πολιτική κίνηση του πρώην υπουργού πριν λάβει τις οριστικές αποφάσεις.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr