ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σεισμός στην κυβέρνηση μετά την απόφαση για την ιθαγένεια – Το ΠΑΣΟΚ μιλά για παράνομη απόφαση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 1 Δεκ 2012 - 6:32

Μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης να παγώσει τις διαδικασίες για τη χορήγηση ιθαγένειας ήταν θέμα χρόνου να αντιδράσει το ΠΑΣΟΚ.

Με το φορολογικό να αποτελεί το εύφλεκτο υλικό για την συνοχή της τριτοκομματικής κυβέρνησης,
έρχεται να προστεθεί στο ήδη βεβαρημένο πολιτικό κλίμα και η απόφαση βόμβα της κυβέρνησης να παγώσει κάθε είδους διαδικασία για τη χορήγηση ιθαγένειας στους αλλοδαπούς.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ που αν και δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, μέσω διαρροών απο την Ιπποκράτους έδειξε με τον πλέον σαφή τρόπο την αντίθεσή του για την αιφνιδιαστική πραγματικά κίνηση της κυβέρνησης.

Πηγές του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζουν ως παράνομη την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την οποία καλούνται οι αρμόδιες υπηρεσίες να μην δέχονται νέα αιτήματα για χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας, να μην εξετάζονται οι φάκελοι, αλλά και να μην ορκίζονται αλλοδαποί που ζητούν ή έχουν ήδη ζητήσει να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.

Το ΠΑΣΟΚ όμως προχωράει άλλο ένα βήμα παραπάνω μιλώντας ξεκάθαρα για απόφαση που υπονομεύει τη λειτουργία της κυβερνητικής συνεργασίας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει αντίδραση από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr