ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

STEΑLTH ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ. ΚΛΟΙΟΣ. - 6 Ιούλ 2017 - 7:45

Ένας αμερικάνος ερευνητής με το όνομα Dahboo 77 ανέβασε αυτό εδώ το βίντεο, που αποκαλύπτει ότι και τα στρατιωτικά stealth αεροσκάφη ευθύνονται για τον ψεκασμό των χημικών γραμμών σε όλο τον δυτικό κόσμο τις τελευταίες δεκαετίες.

Σίγουρα ένα ενδιαφέρον βίντεο, γιατί όπως θα δείτε και θα ακούσετε οι αμερικάνοι πολίτες πάσχουν από το ίδιο ανθρωποκτόνο φαινόμενο στην χώρα τους. Οι ιδιοκτήτες του πλανήτη ψεκάζουν ασταμάτητα χημικές ουρές αερίων, με αεροσκάφη που οι πτήσεις τους είναι αόρατες στα ραντάρ.

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε ότι χρησιμοποιείτε ένα stealth βομβαρδιστικό του αμερικανικού στρατού, και αυτός είναι ο λόγος που δεν φαίνονται στα συμβατικά ραντάρ πτήσεων.

Τα χημικά μπλοκάρουν τον ήλιο, με αποτέλεσμα όλο και λιγότερο φως στην επιφάνεια της γης.. Ποιος είναι άραγε ο λόγος, και γιατί οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει πάνω απο τα κεφάλια τους;;;

Οι νέες γενιές θα έχουν συνηθίσει σε λιγα χρόνια σε αυτό το αφύσικο και μακροχρόνιο εξοντωτικό φαινόμενο για τον άνθρωπο και την ζωή στον πλανήτη, που θα παίρνουν στο ψιλό τους αμφισβητίες των χημικών ψεκασμών, με αποτέλεσμα όλο και λιγότερο φως στον πλανήτη. Τώρα, γιατί ο στρατός μιας χώρας που θα έπρεπε να την προστατεύει, προκαλεί τις συνθήκες εξόντωσης στην χώρα του, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον δεδομένο.

Δείτε το βίντεο:

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα
katohika.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr