Η περισσότερη περιγραφή της άθλιας κατάστασης που υποφέρουμε, δεν χρειάζεται, καθώς τη ζούμε με όλες τις αισθήσεις και τα συναισθήματά μας.
Το μόνο που μένει, είναι μία (μόνο μία) ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
Αυτήν προτείνουμε εμείς, οι Έλληνες “Πολίτες ΑΑΑ” (Ανεξάρτητοι / Ακομμάτιστοι / Αποφασισμένοι).
Η πράξη που προτείνουμε είναι απλή:
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
που έχουμε καταλάβει το απεχθές και ύπουλο έγκλημα
που γίνεται εις βάρος της ζωής μας και των παιδιών μας,
δίνουμε ραντεβού μία ορισμένη μέρα σε έναν ορισμένο τόπο
και, με τη δύναμη που μας δίνει αυτή η παλλαϊκή σύναξή μας,
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ
από την αιχμαλωσία μας στην ανεργία, στα χαράτσια,
στη φτώχεια και στην παρούσα και μελλοντική εξαθλίωση
που υπαγορεύουν τα συμφέροντα της Ολιγαρχίας
που κυβερνά απροκάλυπτα πλέον τον τόπο, μεταμφιεσμένη σε Δημοκρατία
Το εγχείρημα αυτό, η
πρόσκληση κάθε Έλληνα πολίτη
σε μία παλλαϊκή σύναξη στον Μαραθώνα,
την Πρωτομαγιά του 2013,
δεν αποτελεί μία ακόμη Κίνηση ή Κίνημα πολιτικής διαμαρτυρίας, αλληλεγγύης ή ανατροπής. Πολύ δε περισσότερο, δεν αποτελεί κανενός είδους κομματική παρέμβαση ή στόχευση.
Το εγχείρημα αυτό, αποσκοπεί σε ένα μόνο, αλλά μεγίστης σημασίας, γεγονός: Την ποσοτική και ποιοτική επιτυχία της παλλαϊκής αυτής συσπείρωσης και σύναξης, ώστε αυτή, με την ανίκητη δύναμη που θα έχει αποκτήσει, να απαιτήσει επιτυχώς την αποκατάσταση της νόμιμης εξουσίας, της λαϊκής, στη θέση που της ορίζει το Σύνταγμα, δηλαδή την κυρίαρχη, από την οποία την έχει αποβάλλει ύπουλα, η κυβερνώσσα πολιτική και οικονομική Ολιγαρχία, συστηνόμενη στον ανυποψίαστο πολίτη σαν Δημοκρατία.
Την επόμενη στιγμή από την ολοκλήρωση της αποστολής του, το εγχείρημα θα πάψει να υπάρχει.
Το εγχείρημα αυτό, αποτελεί πρωτοβουλία λίγων “ΑΑΑ Πολιτών” που διαπιστώνουν την αδυναμία συσπείρωσης όλων των εκατοντάδων μικρών και μικρομεσαίων Ομάδων, Πρωτοβουλιών, Κινήσεων και Κινημάτων Αντίστασης στην αιχμαλωσία των Μνημονίων και της κυβερνώσας πολιτικής και οικονομικής Ολιγαρχίας. Μίας αδυναμίας που πηγάζει εξ αιτίας προσωπικών φιλοδοξιών ηγεμόνευσης ή φιλυποψίας του ενός προς τον άλλον , εκ μέρους των επικεφαλής αυτών τωνΟμάδων και Κινημάτων.
Οπότε, ιδού, ένας κοινός τόπος συνάντησης, που κανένας εξ αυτών δεν καλεί τους άλλους, αλλά ο καθένας καλείται από τους άλλους και όλοι μαζί καλούνται από τη βάση, από τους, χωρίς ηγεμονικές βλέψεις, ΑΑΑ Πολίτες (Ανεξάρτητοι / Ακομμάτιστοι / Αποφασισμένοι).
Σχετικό θέμα
ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ