ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βόμβα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο

ΕΛΛΑΔΑ. - 4 Δεκ 2012 - 4:42

– Ξημερώματα μια ισχυρή έκρηξη συντάραξε το κτίριο
– Μόνο υλικές ζημιές από την έκρηξη
– Αποκλεισμένο το σημείο από την αστυνομία

Στις 04:00 τα ξημερώματα έγινε οι έκρηξη. Οι δράστες τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο, στο 17ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στο ισόγειο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του συνδέσμου, σε έναν χώρο όπου υπάρχει αυλή.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που είχε σαν αποτέλεσμα εκτός από τον χώρο των γραφείων του κόμματος, αλλά και το ισόγειο κατάστημα που συστεγάζεται να προκληθούν σοβαρές ζημιές και στα διπλανά σπίτια.

Ευτυχώς ωστόσο δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, αλλά και άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών οι οποίοι προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία από τα υπολείμματα του μηχανισμού.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr