ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Άτλας θεωριών συνωμοσίας που αποδείχθηκαν πραγματικές – μέρος Γ’

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 20 Δεκ 2018 - 20:01
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Άτλας θεωριών συνωμοσίας που αποδείχθηκαν πραγματικές – μέρος Α’

Άτλας θεωριών συνωμοσίας που αποδείχθηκαν πραγματικές – μέρος Β’

8)«ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΤΡΑ» η παγκόσμια κομμουνιστική-ρωσική συνωμοσία:Ενεργά μέτρα,είναι ο τεχνικός όρος για τις ενέργειες πολιτικού πολέμου που διεξήχθησαν στο παρελθόν από τις σοβιετικές υπηρεσίες πληροφοριών και συνεχίζουν να διεξάγονται σήμερα απο τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας (Cheka, OGPU, NKVD, KGB, FSB) με σκοπό,να επηρεάσουν τη πορεία των παγκόσμιων γεγονότων

επικουρικά με τη τυπική συλλογή πληροφοριών.

Αυτά κυμαίνονται από χειρισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης μέχρι και ειδικές ενέργειες που περιλαμβάνουν διάφορους βαθμούς βίας,τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.Περιλάμβαναν παραπληροφόρηση, προπαγάνδα, παραποίηση των επίσημων εγγράφων, δολοφονίες και πολιτική καταπίεση, όπως διείσδυση σε εκκλησίες και δίωξη πολιτικών αντιφρονούντων.

Όπως αποκάλυψε στο CNN το 2007 ο Oleg Kalugin, πρώην Διευθυντής Εξωτερικών Πληροφοριών για την KGB,τα ενεργά μέτρα ήταν “η καρδιά και η ψυχή της σοβιετικής κατασκοπίας”,στόχος της οποίας ήταν:

Ο πρώην διευθυντής εξωτερικών πληροφοριών της KGB στρατηγός Όλεγκ Καλούγκιν,ο οποίος αποκάλυψε τη κομμουνιστική συνωμοσία και έδωσε λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό και την αναπτυξή της σε παγκόσμιο επίπεδο.

“Η συλλογή πληροφοριών, αλλά η ανατροπή των δυτικών καθεστώτων,γενική αποδυνάμωση της Δύσης,σπορά διαφωνιών μέσα στους δυτικούς οργανισμούς όπως το ΝΑΤΟ,αποδυνάμωση των ΗΠΑ στα μάτια των λαών της Ευρώπης,της Ασίας,της Αφρικής,της Λατινικής Αμερικής και συνεπώς, να προετοιμάσουν το έδαφος για τη κομμουνιστική επικράτηση σε περίπτωση πραγματικού πολέμου.

 

Ποία ήταν αυτά τα μέτρα:

Α) Κατά των ΗΠΑ:δυσφήμιση της CIA στα μάτια των πολιτών,εμφανίζοντας την σχεδόν σαν τη μαφία.

Υποστήριξη και ενίσχυση των φυλετικών εντάσεων στην Αμερική,μέσω αποστολής ψευδών επιστολών της Κου Κλουξ Κλαν. Τοποθέτηση βομβών σε περιοχές αφροαμερικανών στη Νέα Υόρκη.Προώθηση μιας κατασκευασμένης ιστορίας ότι ο ο ιός του AIDS παρασκευάστηκε από Αμερικανούς επιστήμονες στο στρατιωτικό κέντρο ερευνών Fort Detrick.

Β)Παγκόσμια:Ενίσχυση των σημαντικότερων κινημάτων και διαδηλώσεων υπέρ της Ειρήνης.

Διαδηλώσεις,κινήματα,εξεγέρσεις αποτελούν επίσης στρατηγική επιλογή

Χρηματοδότηση αντάρτικών ομάδων.Υποστήριξη του ασύμμετρου αντάρτικου πολέμου σε αστικό και επαρχιακό περιβάλλον.Όπως κάποτε παρατήρησε ο στρατηγός Αλεξάντρ Σακαρόφσκι-διευθυντής της KGB τη περίοδο 1950-1977 “Στον σημερινό κόσμο, όταν τα πυρηνικά όπλα έχουν καταστήσει την στρατιωτική δύναμη παρωχημένη, η τρομοκρατία θα πρέπει να γίνει το κύριο όπλο μας”.

Τα αντάρτικα πόλεων και υπαίθρου αποτελούν πρώτη στρατηγική επιλογή αποδυνάμωσης της Δύσης για τους ρώσους.

Τα ενεργά μέτρα αν κοιτάξουμε γύρω μας και παρακολουθούμε συχνά ειδήσεις,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ απο την τωρινή ρωσική ηγεσία αφού αυτά αποτελουν,σταθερή διαχρονικά επιλογή άσκησης της ρωσικής επιθετικής πολιτικής.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…