ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μήνυμα του Μοναχού Βορ. Δυτικής Ελλάδος για την Πανθρησκεία .ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.10

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ. - 17 Δεκ 2016 - 10:12

“Μήνυμα του Μοναχού Βορ. Δυτικής Ελλάδος για την Πανθρησκεία”

Μέσα σε μια νύχτα θα διαλυθούν όλες οι θρησκείες και όλα τα παρακλάδια τα δικά σας. Δεν θα περνάτε πια έξω από μια εκκλησία, για να κάνετε τον Σταυρό σας, αλλά όπου και να πηγαίνετε, μέσα από την εκκλησία θα περνάτε. Η αγιοσύνη (αγιότης) της ψυχής σας, θα εγκατασταθή αμετάβλητη πλέον. Οι πράξεις σας οι σημερινές και το έργο σας, έχουν σκαλιστεί επάνω στο βιβλίο της αιωνιότητος.

Ακόμα δεν το πιστεύετε, ότι πρώτα θα τελειώσουν τα βάσανα της χώρας σας και μετά θα ξεκινήσουν τα βάσανα των άλλων χωρών.

Ο πόλεμος, ο οικονομικός, που σας κάνουν τώρα, είναι θρησκευτικός που δεν μπορώ να το εκφράσω ως εγκληματικόν, αλλά δεν υπάρχει έκφρασις αυτής της έννοιας (που να εκφράζει πόσο χειρότερος είναι).

Για να φανταστείτε, έρχεται κάποιος και χτυπάει το παιδί, αλλά δεν χτυπάει μόνον το παιδί, αλλά ξεριζώνει ταυτοχρόνως και την καρδιά του Πατέρα. Και όχι μόνον παιδιά μου. Κατασπαράζει και την ψυχή της Μητέρας. Και αμετανόητοι δείχνουν προς τον Πατέρα την πράξιν τους αυτή.

Για πείτε μου εσείς, πόσο θα αντέχατε σε έναν εγκληματία αμετανόητο; Την απάντησιν την αφήνω κενή.

Βρείτε την εσείς.

Διότι, εάν μετανοούσαν γι’ αυτό που κάνουν τώρα, η ευσπλαχνία του Ουρανίου Πατρός, θα ελεούσε αυτούς. Αλλά, βεβαίως, δεν θα συγχωρούσε την πράξιν. Διότι μετά, σας έχω μιλήσει πολλάκις για την δίκαιη δίκη του Ουρανίου Πατρός. Επειδή μετά, δεν είναι θέμα Εκείνου, αλλά είναι θέμα της διαμαρτυρίας των ψυχών και της Δικαιοσύνης του Θεού.

Παιδιά μου, αγάπες μου και σπλάγχνα μου, όταν αυτός που έπλασε ο ίδιος με τα χέρια Του (τον άνθρωπο), τον πληγώνουν αμετανόητα και συνεχόμενα, δώστε μου εσείς οι άνθρωποι μια λύσιν προς Εμένα τον Θεό!

Εσείς θα κάνετε τα πιο χειρότερα που θα μπορούσατε να κάνετε ως εκδίκησιν. Εμάς, όμως, μας συγκρατεί η ευσπλαχνία της δικαιοσύνης. Διότι δεν είμεθα εκδικητές, αλλά Δίκαιοι των Δικαίων! Γι’ αυτό παιδιά μου, μην απορείτε γιατί αργώ.

Πολλοί από εσάς αδέλφια μου, λέτε, ”που είναι ο Θεός;”.

Εγώ σας απαντώ: Εδώ είναι ο Δίκαιος! Γι’ αυτό μην απορείτε και μην ξαφνιασθείτε που σύντομα ο Δίκαιος θα βάλη δικαιοσύνη. Μην τον ψάχνετε στον Ουρανό.

Έχει έρθει ανάμεσά σας και δεν τον βλέπετε.

Θα κάνει την εμφάνισίν Του σε πολλά μέρη.

Δημοσίως και προσωπικώς.

Όταν αυτό θα γίνει δημοσίως παιδιά μου, η σφραγίδα θα έχει καλύψει όλη την μουτζούρα! Ας περιμένουν την πλάνη εκείνοι! Γιατί δεν γυρνούν να δουν το αδελφόν τους στο πρόσωπο; Με ποιον μοιάζει; Ομοίωμα δικό Μου είναι. Είμαι λοιπόν ή δεν είμαι κάτω;

Την πλάνη θα την σερβίρουν στο ταψί και δεν το έχουν καταλάβει. Και Εγώ, πάνω από την πλάνη θα βγω και θα τυφλώσω τους πλανεμένους.

Μην ανησυχείτε! Είμαι ανάμεσά σας. Ζω στον Ουρανό και στην γη.

Περπατώ ανάμεσά σας. Δεν είναι ελπίδα αυτό, αλλά είναι πράξις.

Γι’ αυτό σας είπα, καλό ξεκίνημα. Μαζί με Εμένα, καλό ξεκίνημα παιδιά μου!

Ψυχές μου, έρχεται η ώρα που αναμένατε με τόση λαχτάρα, αλλά και Εγώ περίμενα με άλλη τόση λαχτάρα. Δεν έρχομαι για να εκδικηθώ, αλλά για να αναδείξω τον σωστόν δρόμο πλέον. Θα δείτε από εδώ και πέρα!

Οι προφητείες παιδιά μου, είναι, για να ανοίγουν τα μάτια της ψυχής σας, του νου σας και του σώματος σας. Δεν είναι μόνον για να τις περιμένετε πότε θα γίνουν. Αλλά, αφού πληροφορηθείτε τα γεγονότα μέσω προφητειών, πότε θα μετανοήσετε.

Είναι το έργο να φθάσετε στην πόρτα του Ουράνιου Πατέρα και στην θεότητα σας στην ψυχή. Δηλαδή, να αγιάση η ψυχή σας, παιδιά μου.

Οι προφητείες είναι, για να σας βάλουν στην σκέψιν της προετοιμασίας της μετανοίας, που σ’ αυτόν τον καιρό, την έχετε ξεχάσει. Ξεχάσατε τι θα πει έλεος και μετάνοια ή μετάνοια και έλεος.

Οι ημέρες, εν μέρει είναι δικές τους, αλλά στο σύνολο, είναι ημέρες του σχεδίου του Ουρανίου Πατρός για εσάς. Και μην περιμένετε από τους τυφλούς, να σας δίνουν φως.

Μην περιμένετε, να δώσουν πνοή, αυτοί που δεν ξέρουν και ούτε πνεύμονες έχουν για να πάρουν πνοή.

Αλλά και εσείς, μην περιμένετε και να είστε βιαστικοί στην μετάνοιά σας και θερμοί στην πίστιν σας προς τον Δημιουργόν σας.

Είναι μεγάλη ανάγκη παιδιά μου, ψυχές μου, αδέλφια μου, αυτή την ώρα να είστε όλοι μαζί.

Είναι μεγάλη ανάγκη, η προσευχή σας να είναι τόσο θερμή, ώστε από αυτήν την θερμότητα, να βγει αληθινό φως και να ενωθεί με το Άγιον Φως και να λάμψη!

Όταν εσείς κάνετε κάποια λάθη, μην κλείνετε μέσα σας από ντροπή, αλλά ελάτε στον Χριστό σας και μην ξεχνάτε ότι είστε και εσείς κομμάτι της Αγίας Τριάδος.

Αυτά τα λάθη, οι αμαρτίες που δεν έχουν διάκριση αν είμαι μικρές ή μεγάλες, παραδώστε τις μ’ ανοιχτή ψυχή, και μ’ ανοιχτό νου στο καθαριστήριο που είναι η εξομολόγηση και η θερμή προσευχή σας και η ταπεινή μετάνοιά σας.

Και όσο για τον πόνον σας, αφήστε τον Σε Εμένα. Εγώ τον γιατρεύω, γιατί όταν πηγαίνετε στον γιατρό, εάν δεν πείτε από πού ξεκινά το πρόβλημα, εν μέρει θα σας γιατρέψει και εν μέρει θα πάθετε (πάσχετε).

Και ο Κύριος σας έτσι είναι.

Ιατρός είναι και αυτός.

Εάν εσείς δεν του πείτε από πού ρίζωσε το κακό σας και εν μέρει θα το κρύψετε από ντροπή, εν μέρει θα σας γιατρέψη, με την βούλισίν σας. Και εν μέρει θα υποφέρετε, ώσπου να καταλάβετε, ότι στον γιατρό, μιλάμε μόνον ειλικρινά. Και ψάχνοντας ετούτος ο καλός γιατρός, βρίσκει και κάτι που ξεχάσατε να του πείτε, από τον μεγάλο πόνο τον άλλον. Διότι είναι πολύ, καλός γιατρός και ερευνητής.

Του λέτε, ότι έχετε μια πληγή στο δέρμα, αλλά αρνείστε να σηκώσετε το μανίκι σας. Ε! Τότε, πως θα σας θεραπεύσει;

Ελεύθερη βούληση έχετε, παιδιά μου. Από εκεί και πέρα, ξέρετε εσείς τι να κάνετε!

Θα έχετε πολλές εκρήξεις, που δεν μπορείτε να φαντασθείτε, σε τι βαθμό θα είναι. Οι εκρήξεις που είδατε έως τώρα, είναι τα προοίμια της μεγάλης εκρήξεως, την οποίαν δεν έχετε ακόμη αντιληφθεί. Εσείς οι Έλληνες, δεν έχετε καταλάβει ότι φθυάσατε στο τέλος. Αλλά.. και ποτέ δεν σκεφθήκατε το τέλος.

Παιδιά μου, γιατί δεν σκέπτεστε το τέλος, εσείς οι ”εύσπλαχνοι;”. Γιατί συμπράττετε με όλους;

Λέτε τόσο εύκολα ναι σε όλα, και τόσο δύσκολα ναι σε Εμένα. Η σκέπη Μου σ’ αυτή την χώρα, ορισμένους θα χωρέση. Αυτή θα είναι η κάλυψις. Θα είναι η προσπάθεια κάλυψις η δική μου, προς τους δικούς μου. Εσείς πείτε τα με σοβαρότητα. Πείτε όλες τις προφητείες που θα διαβάζετε και που γνωρίζετε. Και αν δεν σας πιστέψουν, μην στεναχωρεθείτε.

Σας πιστεύω Εγώ, που σας έχω διαλέξει.

Είμαι Εγώ, που όπου πατώ ανθίζει, όπου ρίχνω το βλέμμα μου κτίζω πίστιν και όχι μόνον, αλλά καρποφορώ τους ανθρώπους με αγάπην Θεού και ανοίγω την πόρτα του Ουρανού και του Πατέρα.

Εγώ, το Α και το Ω!

Διότι έτσι το θέλει Εκείνος ο Ουράνιος, ο Πατέρας σας.

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να κρατήσετε τις ψυχές σας καθαρές. Αυτό που σας λέω Εγώ είναι, ότι θα είμαι πάντοτε δίπλα σας.

Παιδιά μου, έρχονται πολλά! Αβάσταχτα! Αλλά τους δικούς μου, σας το είπα πολλές φορές, ε! Ολίγον θα σας αγγίξουν.

Παιδιά μου, μην ικανοποιήσετε τα αιτήματα τους. Γιατί σας τα λέω αυτό; Διότι μέσα από τους δικούς σας και δικούς μου, θα σας προσκαλέσουν στο μεγάλο πάρτι της πανθρησκείας. Μην τους ακολουθήσετε αυτήν την ώρα. Αλλά επίσης και να μην τους μιλήσετε και να μην τους βλασφημήσετε.

Γιατί αυτοί, θα βλασφημήσουν τον Θεόν!

Θα θελήσουν να μοιχίσουν το όνομα Του.

Τότε, δίκαια δικαιοσύνη του Πατέρα, θα πέση επάνω τους.

Εγώ, παιδιά μου, δεν μισώ κανέναν!

Εσείς γιατί να μισείτε;

Όμως τους βάζω εκεί που πρέπει.

Εσείς δεν λέτε ”ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα”;

“Ορθώς σε πιστεύω”, λέτε εσείς και ορθώς σας αγαπώ και Εγώ!!!

Γι’ αυτό λέγεται και ορθή πίστις. Πιστεύετε σε Εμένα και πιστεύω σε εσάς.

Με αγαπάτε Εμένα και αγαπώ εσάς. Ίσως με ρωτήσετε, παιδιά μου, ”τους άλλους Κύριε, δεν τους αγαπάς;”. Μα πως δεν τους αγαπώ; Αγαπώ τα παιδιά μου με λαχτάρα. Αγαπώ και τα γειτονόπουλα. Και αυτά τα αγαπώ. Αλλά τα παιδιά μου, μου δίνουν, πιο πολλήν αγάπην. Να μην έχω, λοιπόν, πιο πολλήν αγάπη γι’ αυτά και να μην φροντίζω την αγάπην αυτήν;

Όταν πέφτετε στα γόνατα και λέτε, Πατέρα Ουράνιε, Ιησού Χριστέ, σε αγαπάμε, εκείνην την ώρα σας αγκαλιάζω με λαχτάρα και σας λέγω: Παιδιά μου, πόσο σας αγαπώ!

Είναι μητρική η αγάπη του Θεού προς εσάς. Αυτό δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.

Εγώ ο Πατήρ.

Εγώ η Μήτηρ.

Εγώ ο αδελφός, η οικογένεια και ο φίλος.

Τι άλλο θέλετε από Εμένα;

Δεν σας ζήτησα και δεν ζητώ αντάλλαγμα.

Ζήτησα μόνον, να σας αγαπώ και να με αγαπάτε, γιατί είμαι ο Θεός.

Έτσι πρέπει να αγαπήσετε τον Κύριον σας. Με αγάπην ψυχής, θελήματος και πίστεως.

Με πιστεύετε μια φορά, σας εμπιστεύομαι άπειρες φορές.

Γι’ αυτό ποτέ να μην είστε μακριά από τον ναό της Εκκλησίας. Διότι εκκλησία είστε εσείς. Εσείς που μπαίνετε εκεί μέσα, είστε η εκκλησία μου, που μέσα από Εμένα, θα πάτε στον Πατέρα. Αυτά σας τα λέγει ο Κύριος σας και ο Θεός σας, ο Ιησούς. Αμήν, Εγώ,

Εγώ,

Αμήν.

Μοναχός Μονής Βορ. Δυτικής Ελλάδος.

Δείτε επίσης όλα τα άρθρα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος:

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter