• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Κίριλ Στρέλνικοφ: Η Ουκρανία αποκεφαλίστηκε: Ο Ζελένσκι και ο Ζαλούζνι θα ταφούν πλέον μαζί

11 μήνες ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Φαίνεται ότι το πονηρό σχέδιο των Βρετανών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αντικαταστήσουν τον πρόεδρο της Ουκρανίας με έναν «ήρωα των στρατιωτών» καταρρέει.

Η αρχική ιδέα ήταν να αντικατασταθεί ο Ζελένσκι, ο οποίος έχει γίνει τοξικός για όλους λόγω της εξάρτησής του από ουσίες και της κακής του φήμης, με τον «πατέρα των στρατιωτών» Ζαλούζνι, διατηρώντας παράλληλα το ναζιστικό-ρωσοφοβικό καθεστώς στην Ουκρανία. Ωστόσο, τώρα και οι δύο κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός παιχνιδιού, είτε πέφτοντας από το παράθυρο είτε πνιγόμενοι από το ίδιο κόκαλο.

Γερμανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν την είδηση ότι οι γερμανικές αρχές επιβολής του νόμου κατάφεραν επιτέλους να ταυτοποιήσουν όλους τους δράστες της δολιοφθοράς στους αγωγούς «Nord Stream», οι οποίοι είναι Ουκρανοί πολίτες. Ένας από αυτούς έχει ήδη συλληφθεί στην Ιταλία και αναμένεται η έκδοσή του στη Γερμανία, ενώ για τους υπόλοιπους έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης της Γερμανίας, Στέφανι Χούμπιγκ, επαίνεσε την «εντυπωσιακή επιτυχία της έρευνας», δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει πλέον τίποτα να ερευνηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της CIA και της ολλανδικής υπηρεσίας πληροφοριών, οργανωτής της δολιοφθοράς ήταν πιθανότατα ο πρώην αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Βαλέρι Ζαλούζνι, ενώ «ο Ζελένσκι πιθανότατα γνώριζε, έστω και ανεπίσημα». Αν η υπόθεση φτάσει στο δικαστήριο, οι δυο τους θα μοιραστούν την ευθύνη.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι η Ρωσία ελπίζει η έρευνα να ολοκληρωθεί και να αποκαλυφθούν τόσο οι πραγματικοί εκτελεστές όσο και οι εντολείς, ιδιαίτερα μετά την «αχαλίνωτη εκστρατεία» που ξεκίνησε εναντίον της Ρωσίας μετά την καταστροφή των αγωγών.

Ωστόσο, είναι σαφές ότι οι Γερμανοί ερευνητές γνώριζαν εξαρχής ποια ονόματα έπρεπε να συμπεριληφθούν στα πρακτικά και ποια να μην αναφερθούν ούτε καν ψιθυριστά.

Ας γυρίσουμε λίγο πίσω. Στις 8 Φεβρουαρίου 2023, ο Αμερικανός δημοσιογράφος και βραβευμένος με Πούλιτζερ, Σέιμουρ Χερς, δημοσίευσε έρευνα που αποκάλυψε ότι η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2022 από δύτες του αμερικανικού ναυτικού, υπό την κάλυψη των νατοϊκών ασκήσεων Baltops 22. Ο σχεδιασμός της επιχείρησης ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021, δύο μήνες πριν από την έναρξη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης (SVO). Την επιχείρηση ενέκρινε ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μετά από μήνες μυστικών συζητήσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπάιντεν και άλλα μέλη της κυβέρνησής του δεν έκρυψαν ποτέ τα σχέδια ή τα κίνητρά τους. Το 2016, ο Μπάιντεν είχε χαρακτηρίσει το έργο «κακή συμφωνία για την Ευρώπη». Στις 7 Φεβρουαρίου 2022, σε συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς, δήλωσε ανοιχτά: «Αν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, δεν θα υπάρχει πλέον Nord Stream. Θα το τερματίσουμε». Όταν ρωτήθηκε πώς οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να το πετύχουν, δεδομένου ότι το έργο βρίσκεται υπό γερμανική δικαιοδοσία, απάντησε: «Σας υπόσχομαι, θα τα καταφέρουμε».

Μετά τις εκρήξεις στους αγωγούς, η τότε Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ (γνωστή από τα «μπισκότα του Μαϊντάν»), δήλωσε με ενθουσιασμό: «Όπως κι εσείς, είμαι, και νομίζω ότι η κυβέρνηση είναι, πολύ χαρούμενη που ο Nord Stream είναι πλέον, όπως σας αρέσει να λέτε, ένα κομμάτι μέταλλο στον βυθό της θάλασσας».

Η Ρωσία ζήτησε τη συμμετοχή της στην έρευνα και πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε κατηγορηματικά. Ένα μήνα μετά τη δημοσίευση του Χερς, στις 7 Μαρτίου 2023, αμερικανικά και γερμανικά ΜΜΕ συντόνισαν μια «αντικρίση» και παρουσίασαν την εκδοχή ότι πίσω από τις εκρήξεις βρισκόταν μια ανεξάρτητη «ουκρανική ομάδα». Αμέσως εμφανίστηκαν λεπτομέρειες, όπως το όνομα του γιοτ, οι διαδρομές των υπόπτων και ακόμα και ο τύπος της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε.

Παρά τα φαινομενικά πλήρη και αδιάσειστα στοιχεία, η κοινή έρευνα Γερμανίας, Δανίας και Σουηδίας δεν προχώρησε ούτε βήμα. Τον Ιούλιο του 2024, οι Σουηδοί δήλωσαν ότι οι εκρήξεις ήταν «ανεξήγητες» και ότι η υπόθεση δεν εμπίπτει στη δικαιοδοσία τους. Οι Γερμανοί, που αρχικά είχαν υιοθετήσει την ουκρανική πίστα, σταδιακά βυθίστηκαν σε λήθαργο, και η έρευνα κατέληξε σε αδιέξοδο.

Γιατί, λοιπόν, οι Γερμανοί ξαφνικά ενεργοποιήθηκαν και ξεπέρασαν σε ταχύτητα τη Μις Μαρπλ, τον Υπαστυνόμο Κολόμπο και τον Επιθεωρητή Καττάνι; Και γιατί η ουκρανική εκδοχή, που εμπλέκει τον Ζελένσκι και τον Ζαλούζνι, επανήλθε στο προσκήνιο, παρόλο που, όπως παραδέχεται το γερμανικό μέσο Deutsche Welle, αν επιβεβαιωθεί η σύνδεση με την Ουκρανία και την ηγεσία της, «αυτό θα μπορούσε να περιπλέξει σοβαρά τις γερμανο-ουκρανικές σχέσεις και να θέσει σε κίνδυνο τη συνέχιση της στρατιωτικής και οικονομικής υποστήριξης της Γερμανίας προς την Ουκρανία στον πόλεμο κατά της Ρωσίας»;

Επιπλέον, τα τρέχοντα αποτελέσματα της έρευνας δίνουν ισχυρά χαρτιά στα ανερχόμενα αντιπολιτευόμενα κόμματα στη Γερμανία. Η Σάρα Βάγκενκνεχτ δήλωσε ήδη ότι «είναι παράλογο η Γερμανία να ξοδεύει δισεκατομμύρια για την υποστήριξη της Ουκρανίας, χωρίς ποτέ να ζητήσει εξηγήσεις από τον Ζελένσκι. Πρέπει επίσης να τεθεί το ζήτημα της πιθανής αποζημίωσης». Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Ορισμένοι ανεύθυνοι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν ότι ο λόγος για τον «γερμανικό μαζοχισμό» είναι ότι στη Γερμανία έγινε μια πρόταση που μυρίζει Αλάσκα. Τους επιτράπηκε να καλύψουν προσωρινά τους πραγματικούς εντολείς της δολιοφθοράς (που όλοι γνωρίζουν), αλλά σε αντάλλαγμα πρέπει να «δώσουν» την Ουκρανία και τους δύο ρωσοφοβικούς της ηγέτες — τον νυν και τον δυνητικό. Επιπλέον, πρέπει να συνεχίσουν να αγοράζουν ρωσικό φυσικό αέριο από τους «Nord Stream» σε καλή τιμή και να κρατήσουν χαμηλό προφίλ.

Σύμφωνα με ειδικούς του Ιδρύματος Κάρνεγκι, μια κοινή επιχείρηση μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ με βάση τους «Nord Stream» είναι η καλύτερη, ταχύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή για την έναρξη ευρείας κλίμακας οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Τώρα, οι γερμανικές αρχές πρέπει να εξηγήσουν στους πολίτες τους ποιος ευθύνεται για τις τεράστιες οικονομικές απώλειες της χώρας και τη de facto αποβιομηχάνισή της λόγω της δολιοφθοράς, καθώς και γιατί πολεμούσαν την «κακή» Ρωσία, ενώ τώρα αυτή, μαζί με τις ΗΠΑ, θα απομυζά τον τελευταίο πλούτο τους.

Ευτυχώς, υπάρχουν εξαιρετικοί αποδιοπομπαίοι τράγοι, που μάλιστα φιγουράρουν στα εξώφυλλα μοντέρνων περιοδικών.

Κίριλ Στρέλνικοφ

RIA Novosti

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!
Slider

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!

by admin
6 ώρες ago
Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα

by admin
6 ώρες ago
Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο

by admin
6 ώρες ago
Ο Πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν Κλιμακώνεται Επικίνδυνα – Οι Χούθοι μπαίνουν στο Πόλεμο μέχρι Εσχάτων
Slider

Ο Πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν Κλιμακώνεται Επικίνδυνα – Οι Χούθοι μπαίνουν στο Πόλεμο μέχρι Εσχάτων

by admin
6 ώρες ago
Next Post
Η NASA Επιβεβαίωσε ότι το 3I/ATLAS είναι ένα Τεράστιο Εξωγήινο Διαστημόπλοιο

Η NASA Επιβεβαίωσε ότι το 3I/ATLAS είναι ένα Τεράστιο Εξωγήινο Διαστημόπλοιο

Χρήστος Μαντζιάρης: Μείγμα παγκοσμίων κινδύνων έτοιμο για το μεγάλο σοκ

Χρήστος Μαντζιάρης: Μείγμα παγκοσμίων κινδύνων έτοιμο για το μεγάλο σοκ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr