• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Χαίρε ΣΤΑΥΡΕ των ¨ δολίων πολιτικών¨ το τραύμα.

12 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΒΑΡΔΑΚΑΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
0
Χαίρε ΣΤΑΥΡΕ των ¨ δολίων πολιτικών¨ το τραύμα.
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
Μήπως δεν έχουμε τέτοιους και δεν το ξέρουμε;

Ο Λαός του ΘΕΟΥ και η Παγκόσμιος Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού εν μέσω του θηριώδους αποκορυφώματος της αντιχρίστου Παγκοσμιοποιήσεως.Βάλθηκαν οι αντίχριστοι να ¨αγιάσουν¨ όλη την οικουμένη και με μιας έγιναν σταυρωτές και σήκωσαν τα ¨λάβαρα της ήττας ¨τους δηλ. Σταυρούς με αθώα θύματα από την Συρία μέχρι την Ουκρανία και κανείς δεν ξέρει που αλλού σε λίγο.

Έτσι η φετινή Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού αποκτά μια ιδιαίτερη σημειολογία μέσα στην καθημερινότητα και μας

δείχνει άπειρες σταυρικές διαδρομές συνανθρώπων μας αλλά και Εθνών που καταλήγουν στο ίδιο το σημείο του Γολγοθά.

Και πάμε στα καθ ημάς και στον μνημονιακό Γολγοθά της έρημης Πατρίδας.

Πριν ανέβει η Ρωμιοσύνη της Συρίας στον Σταυρό της ανέβηκε η μάνα Ρωμιοσύνη – Ελλάδα και παραμένει μέχρι την σήμερον ¨καρφωμένη¨ εκεί. Ποιοι την ανέβασαν πάνω στο Σταυρικό Ικρίωμα για να παρακολουθεί από το ύψος του Σταυρού της τους ¨Σταυρωτές τοκογλύφους¨ να ξεδιψούν την αγωνία και τα αδιέξοδα της με όξο και χολή; Πώς την ανέβασαν; Αφού πρώτα την παραπλάνησαν με ψεύτικες υποσχέσεις και λόγια μεγάλα και ξαφνικά από την ¨¨παραδεισένια ζωή ¨¨ του Ευρώ βρέθηκε αναρτημένη στο ¨Σταυρό των μνημονίων¨. Ήταν άραγε ένα στιγμιαίο ατύχημα στην Εθνική ζωή μας το οποίο προσπαθεί σήμερα να το διαχειρισθεί η κυβερνητική εξουσία; Μην γελιόμαστε η δυστυχία που εισάγεται με έξωθεν οδηγίες δεν διαχειρίζεται και μάλιστα όπως την βιώνει η παιδική ψυχή που καθημερινά την ψηλαφά μέσα στην άνεργη οικογένεια με πείνα και ανέχεια. Ο ΣΤΑΥΡΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ όμως έχει μία ιδιαιτερότητα.

Ο Εσταυρωμένος Ελληνισμός των ημερών μας από το ύψος του ικριώματος βλέπει τους σταυρωτές του τοκογλύφους από ΨΗΛΑ , ενώ αυτοί ατενίζουν την ¨σταυρωμένη αδικία¨ τους από τα ΧΑΜΗΛΑ. Έστω και σε αυτή την δύσκολη συγκυρία αυτή είναι η θέση του ΕΛΛΗΝΑ εκεί ψηλά με όλη την ιστορική σημειολογία της.

Αλλά και η πνευματική σημειολογία του γεγονότος αυτού είναι

ανώτερη γιατί προσεγγίζουμε Θεολογικά ΑΥΤΟΝ τον ΙΔΙΟΝ τον ΕΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ που έκανε την Αρχή και αποτελείωσε το κέντρο του θανάτου και την αδικία των διαχρονικών τοκογλύφων όλων των εποχών. Έτσι πλέον η επώδυνη αυτή γνώση της¨ ύψωσης του Εθνικού μας Σταυρού ¨ είναι και το πνευματικό νίκος και το κλειδί των επερχομένων εξελίξεων. Ας προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε αυτό το γεγονός με την Πνευματική και την οικονομική διάσταση του ανάμεσα στις οποίες μπορεί να τοποθετηθεί και η κοινωνική συνέπεια . Πως μας βάλανε στην διαφημιζόμενη ζώνη του Ευρώ και μας έσυραν σε αυτήν την κατάντια; Κάποιοι ισχυρίζονται με νοθευμένα και παραποιημένα στοιχεία.

Να λοιπόν πως τα παραποιημένα αυτά στοιχεία έγιναν τα καρφιά της μελλοντικής σταύρωσης μας .

Ο Σταυρικός θάνατος ήταν πριν το ΧΡΙΣΤΟ , θάνατος αισχύνης και με αυτόν θανατώνανε τους κακούργους και τους απατεώνες.

Έτσι και οι σύγχρονοι τοκογλύφοι δανειστές βρήκαν τις αμέτρητες περιπτώσεις διαφθοράς- διαπλοκής και κακουργηματικής απάτης του νέο-ελληνικού μορφώματος δήθεν σαν την καταλληλότερη δικαιολογία για να μας αναρτήσουν πάνω στο ξύλο της αισχύνης του Σταυρού.

Με την μόνη διαφορά δεν σταύρωσαν τον υπεύθυνο κακούργο Βαραββά- δόλιο πολιτικό αλλά τον αθώο Λαό της Ελλάδας. Και τώρα τι γίνεται; Κάποιοι λένε να βγάλουμε τα καρφιά δηλ. να βγούμε από τις Μεταρρυθμίσεις των μνημονιακών δεσμεύσεων και να κατεβούμε από τον Σταυρό μόνοι μας. Άλλοι αντιδιαλέγουν ότι αν βγάλουμε τα καρφιά αυτά θα πεθάνουμε

από αιμορραγία οικονομική. Ποιος μπορεί να βγάλει άκρη όταν κάποιοι εδώ και χρόνια δούλεψαν για να μας φέρουν σε αυτό το προμελετημένο αδιέξοδο. Αν κατορθώσουμε σε αυτή την συγκυρία να πιάσουμε την άκρη του νήματος από το μπερδεμένο κουβάρι της ζωής μας και να αρχίσουμε να ξεπλέκουμε τους κόμπους μπορεί να συλλάβουμε την πραγματικότητα που μας στέρησαν. Ψήγματα πραγματικότητας μπορεί να είναι το γεγονός ότι η ψεύτικη Ελλάδα της διαφθοράς και της λαμογιάς αργοπεθαίνει και θα πεθάνει.

Τα λαμόγια ήδη κρύβονται και στο άκουσμα της λέξης μόνο, όλοι είναι σε θέση μάχης…άσχετα αν στο παρασκήνιο εξακολουθούν να προάγουν την συνήθεια τους στην αρπαχτή.

Αυτά τα πολιτικά όντα δίκην λαμογιών έγιναν συσταυρωτές μας μαζί με τους τοκογλύφους και ¨ επί τον ιματισμό της πατρίδας έβαλαν κλήρον¨.

Και τι δεν έχει αυτός ο ιματισμός;

Από ενεργειακά οικόπεδα, ακίνητα φιλέτα, ωραίες παραλίες, ορυκτό πλούτο κ.α.

Όμως αυτοί από μόνοι τους μας ανέβασαν στον Σταυρό ή οι ίδιοι δώσαμε δικαιώματα σε ¨δόλιους πολιτικούς ¨ για να μας ανεβάσουν στον Σταυρό και αυτοί με την σειρά τους εφώναξαν και Ρωμαϊκή κουστωδία τοκογλύφων;

Μόνοι μας λοιπόν ανεβήκαμε, απλώς αυτοί μας κάρφωσαν με επώδυνα καρφιά και η Ρωμαϊκή κουστωδία των τοκογλύφων επί 4 και χρόνια μας ποτίζει με όξος και χολή.

Σταυρωθήκαμε μόνοι μας γιατί απεμπολήσαμε τις αξίες και τα ιδανικά της ράτσας μας και δώσαμε το δικαίωμα σε άσχετους να χειραγωγήσουν τις ζωές των οικογενειών μας .Δηλ η Σταύρωση μας είναι πρώτα πνευματική-κοινωνική και μετά οικονομική .

Όπως ανεβήκαμε με ευκολοπιστία στους¨ Σταυρούς των μνημονίων¨ μπορούμε και να κατεβούμε εύκολα. Αρκεί να βγάλουμε με προσοχή τα καρφιά που είναι και το πιο επώδυνο μέρος.

Αυτοί οι¨ Σταυροί¨ έγιναν οι πνευματικές εμπειρίες του καθενός μας μέσα στην αβίωτη καθημερινότητα των τελευταίων τεσσάρων ετών.

Αυτές τις Σταυρικές εμπειρίες μας τις επισκιάζει σήμερα η Θεοφόρος Σκιά του Τίμιου και Ζωοποιού Σταυρού του ΚΥΡΙΟΥ ημών που Υψώνεται θαρρετά στις Εκκλησιές εν μέσω φοβερών παγκόσμιων γεγονότων και μας καλεί με αυτούς τους προσωπικούς Σταυρούς να τροπώσουμε τα σμήνη των δαιμόνων-τοκογλύφων που δεν λένε να ξεκουμπιστούν από την πεφιλημένη πατρίδα.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (1/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (1/6/2026)

by admin
6 ώρες ago
Πύρινος Λόγιος: “Μας κυβερνάνε βιαστές και δολοφόνοι”! Η κραυγή που δεν μπορεί να…κοπεί!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Πύρινος Λόγιος: “Μας κυβερνάνε βιαστές και δολοφόνοι”! Η κραυγή που δεν μπορεί να…κοπεί!

by admin
9 ώρες ago
Γιατί ο Ντούγκιν προειδοποιεί ότι ήδη βρισκόμαστε σε πυρηνικό πόλεμο; Η Δύση εξαπέλυσε “βρώμικη βόμβα”!
ΔΙΕΘΝΗ

Γιατί ο Ντούγκιν προειδοποιεί ότι ήδη βρισκόμαστε σε πυρηνικό πόλεμο; Η Δύση εξαπέλυσε “βρώμικη βόμβα”!

by admin
15 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: “γαλάζια πατρίδα” πακέτο με γαλάζια νησιά; ψήνεται;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: “γαλάζια πατρίδα” πακέτο με γαλάζια νησιά; ψήνεται;

by admin
21 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Λιποθύμησε Ξαφνικά και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Λιποθύμησε Ξαφνικά και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

20 ώρες ago
Ρωσική βόμβα μεγατόνων: Οι ΗΠΑ μεταφέρουν μαχητές του ISIS στο Ιράκ για να επιτεθούν στο Ιράν – Θα γίνει χτύπημα και στον Καύκασο

Ρωσική βόμβα μεγατόνων: Οι ΗΠΑ μεταφέρουν μαχητές του ISIS στο Ιράκ για να επιτεθούν στο Ιράν – Θα γίνει χτύπημα και στον Καύκασο

5 ημέρες ago
Πύρινος Λόγιος: Υπό άλωση και η Σερβία από τους αντίχριστους νεοταξίτες της ΕΕ!

Πύρινος Λόγιος: Υπό άλωση και η Σερβία από τους αντίχριστους νεοταξίτες της ΕΕ!

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !! ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ θα ΜΑΘΕΙ ο ΤΟΥΡΚΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ;;

    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !! ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ θα ΜΑΘΕΙ ο ΤΟΥΡΚΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ;;

    46 shares
    Share 18 Tweet 12
  • Γιατί ο Ντούγκιν προειδοποιεί ότι ήδη βρισκόμαστε σε πυρηνικό πόλεμο; Η Δύση εξαπέλυσε “βρώμικη βόμβα”!

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ στην Ελβετία! Πήραν πίσω τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ και τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ

    18 shares
    Share 7 Tweet 5
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (1/6/2026)

    15 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Τι είναι αυτό που φοβάται τόσο πολύ το σύστημα και το έκρυβε για 30 χρόνια (και τώρα έρχεται να σε απελευθερώσει);

    34 shares
    Share 14 Tweet 9

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr