ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ευχαριστώ τους Θεούς όλου του κόσμου !!!!

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 1 Ιαν 2013 - 6:54
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Χωρίς να θέλω να μπω σε θρησκευτικές αντιπαραθέσεις, χωρίς να θέλω να φανερώσω και να υπερασπίσω τα δικά μου πιστεύω, χωρίς να με νοιάζει ποιος από όλους είναι ο ένας και μοναδικός αληθινός Θεός, εγώ θέλω σήμερα να τους ευχαριστήσω όλους!!!!!!!!

Σήμερα δεν με νοιάζει ποιο είναι το όνομα τους, αλλά τους ευχαριστώ για τα δώρα τους.

Σήμερα δεν με νοιάζει ποιον παράδεισο έχει ο καθένας τους για μετά τον θάνατό μου, αλλά τους ευχαριστώ για αυτόν τον ψυχικό παράδεισο και κόλαση που νιώθω μέσα στην ψυχή μου.
Σήμερα δεν με νοιάζει ποιος κηρύττει την αγάπη, αλλά τους ευχαριστώ για αυτήν την αγάπη που νιώθω μέσα μου.
Σήμερα δεν με νοιάζει να σκοτώσω έναν εχθρό μου, αλλά τους ευχαριστώ για την δύναμη που μου δίνουν για να σκοτώσω το μίσος που νιώθω για αυτούς.
Σήμερα δεν με νοιάζει ποιος θα με πληγώσει, αλλά τους ευχαριστώ για την δύναμη που μου δίνουν για να συγχωρώ.
Σήμερα δεν με νοιάζει που είμαι φτωχός, αλλά τους ευχαριστώ για τα μάτια που μου δώσανε και μπόρεσα να δω τον πλούτο της καρδιάς!!!!!!!!!
Σήμερα δεν με νοιάζει που αλλάζει ο χρόνος, αλλά τους ευχαριστώ για την γεύση που μου δώσανε για να μπορώ να χαίρομαι την κάθε μου στιγμή.
Σήμερα δεν με νοιάζει που μου δώσανε τον φόβο, αλλά τους ευχαριστώ για την Ελευθερία της ανασφάλειας!!!!!!!!!
Σήμερα δεν με νοιάζει που δεν μπορώ να ζήσω σε ένα όμορφο σπίτι, αλλά τους ευχαριστώ για την θεϊκή τους φιλοξενία που μου προσφέρουν πάνω στην γη.
Σήμερα δεν με νοιάζει που δεν μπορώ να γίνω Θεός, γιατί ξέρω ότι μπορώ να ζήσω ευτυχισμένα και ανθρώπινα, φτάνει να το επιλέξω, φτάνει να κατανοήσω το δικαίωμα της επιλογής που μου πρόσφεραν όλοι οι Θεοί του σύμπαντος !!!!!!

Ευχή μου: να ζήσει ο καθένας από εμάς τα όνειρα που έχει επιλέξει !!!!!!!!!!!

Άκης κουστουλιδης

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr