• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και ακολούθησέ μας στο X για να μαθαίνεις πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στο Viber Ακολούθησε στο X
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Σήμερα οι εξετάσεις που θα δώσουν τέλος στην αγωνία των στρατιωτικών για τη φυματίωση

10 έτη ago
in ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Triklopodia

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Στη Βουλή έφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος την αποκάλυψη του Onalert για το θέμα της αναστάτωσης που έχει προκληθεί στους στρατιωτικούς που κάνουν υπηρεσίες στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Τσεπέλοβο, μετά τα κρούσματα φυματίωσης που έχουν σημειωθεί στο συγκεκριμένο κέντρο.

Επιτέθηκε μάλιστα στον εισηγητή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θανάση Δαβάκη, λέγοντας πως αυτός έδωσε την είδηση στο Onalert.

https://youtu.be/z5v_KOG3OWU

Τι πραγματικά έχει συμβεί στο Τσεπέλοβο; Στις αρχές Ιουνίου, όπως έχει γράψει το epiruspost.gr έγιναν εξετάσεις σε έξι παιδιά που διαμένουν στο κέντρο και βρέθηκαν θετικά στο τεστ μαντού, για τη φυματίωση.
Όλα παραπέμφηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων και μετά απο εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι τα μισά από τα παιδιά είχαν νοσήσει και υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Το γεγονός κινητοποίησε και τη στρατιωτική Μονάδα που διαθέτει στελέχη για την λειτουργία του συγκεκριμένου κέντρου. Η εξέταση μαντού έγινε την περασμένη Παρασκευή σε ορισμένους από τους στρατιωτικούς που κάνουν υπηρεσίες στο κέντρο των προσφύγων. Από αυτούς βρέθηκαν οκτώ θετικοί στο μαντού και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Onalert, τους οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου τους παρέπεμψαν για περισσότερες εξετάσεις.

Η δημοσιοποίηση του θέματος από το Onalert την Δευτέρα το βράδυ, είχε ως αποτέλεσμα να διαταχθεί το ίδιο βράδυ η αποστολή κλιμακίου στρατιωτικών γιατρών από το 424 νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στην συγκεκριμένη Μονάδα προκειμένου πνευμονολόγος να εξετάσει όσους είχαν βρεθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή θετικοί και να παραπέμψει όσους χρειάζονταν για περισσότερες εξετάσεις.

Ήδη όπως πληροφορούμαστε υπάρχουν ενδείξεις για άτομα με αυξημένο κίνδυνο. Όλοι όσοι βρέθηκαν θετικοί στο μαντού θα υποβληθούν σήμερα Πέμπτη, στην εξειδικευμένη εξέταση IGRA στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων και πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα.

Τα τεστ μαντού που έγιναν χθες, έβγαλαν άλλα έντεκα άτομα θετικά, τα οποία θα υποβληθούν και αυτά στην εξειδικευμένη εξέταση.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για το προσωπικό και να μην υπάρχει κανένα κρούσμα φυματίωσης.

Να σημειωθεί ότι παρά τις διαβεβαιώσεις πως το προσωπικό που βρίσκεται στα κέντρα προσφύγων θα εμβολιαστεί για ηπατίτιδα, και άλλες ασθένειες, το μόνο που έγινε ήταν να συνταγογραφήσουν εμβόλια στο προσωπικό και να τα παραπέμψουν να τα κάνουν μόνοι τους, στο τέλος Μαϊου, δηλαδή δυο μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου.

Όσον αφορά στο θέμα των πηγών στο συγκεκριμένο θέμα, το Onalert τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία, είχε πολλές πηγές, καθώς πρόκειται για εξαιρετικά ευάισθητο θέμα. Κατ’ αρχήν πηγές μας είναι τα ίδια τα άτομα που βγήκαν θετικά στο τεστ μαντού. Στη συνέχεια αποταθήμακε στο αρμόδιο Γενικό Επιτελείο το οποίο και κινητοποιήθηκε άμεσα ΜΕΤΑ το δημοσίευμά μας. Τέλος επικοινωνήσαμε και με τον εκπρόσωπο του συντονιστικού για το προσφυγικό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση, ο οποίος και διασταύρωσε την είδηση.
onalert.gr

Triklopodia
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 -Αύριο θα φορέσει χακί. Θα είστε έτοιμοι;
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 -Αύριο θα φορέσει χακί. Θα είστε έτοιμοι;

by admin
1 εβδομάδα ago
Πλήγμα στο ΠΝ από τη φωτιά στη Βάση Ελικοπτέρων! Τι καταστράφηκε και δεν μπορεί να αντικατασταθεί
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πλήγμα στο ΠΝ από τη φωτιά στη Βάση Ελικοπτέρων! Τι καταστράφηκε και δεν μπορεί να αντικατασταθεί

by admin
4 εβδομάδες ago
Στεφανοβίκειο, Νέα Αγχίαλος, Κοτρώνι, βάσεις των ΕΔ «βουλιάζουν», καίγονται και ουδείς δίνει λογαριασμό!
Slider

Στεφανοβίκειο, Νέα Αγχίαλος, Κοτρώνι, βάσεις των ΕΔ «βουλιάζουν», καίγονται και ουδείς δίνει λογαριασμό!

by admin
4 εβδομάδες ago
Ο ελληνικός στρατός σε μνημόνιο! Εικόνες ντροπής από Κέντρα Νεοσύλλεκτων- Νίκος Αργυρίου
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ο ελληνικός στρατός σε μνημόνιο! Εικόνες ντροπής από Κέντρα Νεοσύλλεκτων- Νίκος Αργυρίου

by admin
1 μήνα ago
Next Post
Εθνική ανάγκη το καλοκαίρι των ελληνικών αναψυκτικών

Εθνική ανάγκη το καλοκαίρι των ελληνικών αναψυκτικών

«Χάθηκε»η επαφή με αμερικανικό  εξοπλισμένο UAV MQ-9,στην βόρειο Συρία.

«Χάθηκε»η επαφή με αμερικανικό εξοπλισμένο UAV MQ-9,στην βόρειο Συρία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Follow @triklopodia1

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr