ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συνωμοσία για την απομάκρυνση του Τραμπ από το Λευκό Οίκο,πάση θυσία. – Greg Hunter, Paul Craig Roberts. Βίντεο.

ΔΙΕΘΝΗ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 2 Αυγ 2017 - 22:00
Loading...

Ο Δρ Paul Craig Roberts συμφωνεί ότι οι Δημοκρατικοί,το στρατιωτικό συγκρότημα και το βαθύ κράτος θέλουν τον Τραμπ,να φύγει από τον Λευκό Οίκο.

Ο δρ Ρόμπερτς εξηγεί: «Αυτό είναι σωστό και, πάλι, υπάρχουν πολλά διαφορετικά συμφέροντα.
Οι Δημοκρατικοί τον θέλουν, επειδή θέλουν να δικαιολογηθούν ότι έκλεψε τις εκλογές, με κάποια μορφή συμπαιγνίας με τους Ρώσους. Το στρατιωτικό συγκρότημα ασφαλείας τον θέλει, επειδή τον βλέπουν σαν απειλή για τον προϋπολογισμό τους. Το άγχος ομαλοποιεί τις σχέσεις με τη Ρωσία – δεν το θέλουν αυτό.

Χρειάζονται έναν εχθρό. Η συζήτηση για την απομάκρυνση από τη Συρία τους ενοχλούσε επίσης. Δεν θέλουν να εγκαταλείψουν αυτούς τους πολέμους που κρατούν τους ανθρώπους ανήσυχους και πρόθυμους να στηρίξουν τον στρατό. . . . Τα μέσα ενημέρωσης είναι τρελά, διότι ο Tραμπ διαψεύδει όλες τις προβλέψεις των έξυπνων ανθρώπων.

Οι απελπισμένοι είναι λευκοί ετεροφυλόφιλοι άνδρες. Είναι ρατσιστές. Είναι σεξιστές. Είναι ομοφυλόφιλοι. Είναι καραβίδες, και αυτοί είναι παράνομοι άνθρωποι. Αυτοί οι παράνομοι άνθρωποι εξέλεξαν το Tραμπ.

Έτσι, έχετε και αυτό το είδος αριστερών τρελών ιδεολογικών στοιχείων. Έτσι, όλα αυτά τα πράγματα συνωμοτούν εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό που συμβαίνει είναι ουσιαστικά αυτό που ο Γενικός Εισαγγελέας, Ρόμπερτ Τζάκσον, προειδοποίησε όλους τους δικηγόρους των ΗΠΑ για το 1940. Είπε ότι είναι απαράδεκτο να επιλέξεις κάποιον και στη συνέχεια να αναζητήσεις  κάποιο έγκλημα που μπορεί να έχει διαπράξει. . . . Και, όμως, αυτό κάνει ο Ειδικός Εισαγγελέας στην περίπτωση του Τραμπ. Δεν έχουμε κανένα στοιχείο για κανένα έγκλημα. Ακόμα κι αν υπήρχε κάποιο είδος ρωσικής συμπαιγνίας, δεν είναι παράνομο.

Ποιος συνωμοτεί για να φύγει ο Τραμπ;
Ο Δρ Ρόμπερτς λέει: «Γνωρίζω τις συνεισφορές της εκστρατείας και προέρχονται από το στρατιωτικό συγκρότημα ασφαλείας και προέρχονται από εταιρείες ενέργειας. Αυτοί είναι δύο μεγάλοι συνεισφέροντες στην εκστρατεία. Γι ‘αυτό και ο νομοσχέδιο των ρωσικών κυρώσεων πέρασε. Από τα 535 μέλη της Βουλής και της Γερουσίας, 530 ψήφισαν για τις κυρώσεις. . . .

Δεν είναι οι άνθρωποι που θέτουν τους γερουσιαστές και τους Κογκρέσσους στο αξίωμα, είναι οι ομάδες συμφερόντων που χρηματοδοτούν τις προεκλογικές τους εκστρατείες. Έτσι, τα μέλη της Βουλής και της Γερουσίας δεν είναι υπεύθυνα για τους ψηφοφόρους.

Είναι υπεύθυνοι στην εκλογική τους περιφέρεια για τους συνεισφέροντες της εκστρατείας. Σε αυτή την περίπτωση, το Κογκρέσο είναι απόλυτα πιστό στις εταιρείες ενέργειας και στο στρατιωτικό σύμπλεγμα ασφαλείας και ποτέ δεν είναι πιστοί στο «Εμείς ο λαός».

Ο Δρ Ρόμπερτς πιστεύει ότι οι κυρώσεις και οι προκλήσεις με τη Ρωσία και την Κίνα είναι «πράξεις πολέμου» από την Αμερική. Ο Ρόμπερτς υποστηρίζει ότι οι Η.Π.Α. δεν θέλουν πόλεμο. Εάν υπάρχει πόλεμος, ο Δρ Ρόμπερτς λέει ότι δεν θα έχει καμία σχέση με μια αποτυχημένη οικονομία. Ο Ρόμπερτς υποστηρίζει: «Η ιδέα ότι η κυβέρνηση ανησυχεί κατά κάποιο τρόπο για την οικονομία και, ως εκ τούτου, θα πάμε στον πόλεμο, αυτό δεν είναι πιθανό. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι το στρατιωτικό συγκρότημα ασφαλείας δεν θέλει πραγματικά έναν πόλεμο. Θέλουν έναν εχθρό όπως με τη Σοβιετική Ένωση για όλες αυτές τις δεκαετίες του «Ψυχρού Πολέμου». Θέλουν έναν ανανεωμένο Ψυχρό Πόλεμο. Θέλουν μια απειλή που υπάρχει σήμερα, επειδή κρατά τον προϋπολογισμό χρηματοδοτούμενο. Συνεχίζει να αυξάνεται και διατηρεί τη δύναμή τους στη θέση τους. Έτσι, αυτό είναι αυτό που θέλουν, αλλά αυτά τα πράγματα μπορούν να αντιστραφούν. Αυτά είναι τα είδη των πραγμάτων που θα προκαλέσουν έναν πόλεμο. Δεν θα είναι κάποια συνειδητή απόφαση. . . . Αν μιλάτε για πόλεμο με τη Ρωσία, τίποτα δεν θα μείνει στάσιμο «.

Σχετικά με την οικονομία, ο Δρ Ρόμπερτς, βοηθός γραμματέας της κυβέρνησης του Ρήγκαν και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην οικονομία, λέει: «Δεν υπάρχει οικονομία εκεί. Οι αγορές είναι εξολοθρευμένες. Η Fed έχει ένα τεράστιο γραφείο συναλλαγών και μπορεί να ανταλλάξει οτιδήποτε. «

http://usawatchdog.com/conspiracy-to-remove-trump-at-all-costs-paul-craig-roberts/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ USA WATCH DOG :  corfiatiko.blogspot.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter